5 redenen om lid van de ECW te zijn – Keimp Pijpstra

Keimp PijpstraKeimp Pijpstra is voorzitter van Wijkvereniging Westeinde. Het leek ons (de redactie) dus een goed idee om eens te vragen waarom Keimp lid is geworden van de ECW.

1. Duurzaamheid, ik werk er graag aan mee. Met de oprichting van de ECW kunnen we als wijk een verschil maken. En daar doe ik graag aan mee.

2. Als voorzitter van de wijkvereniging van Westeinde steun ik graag initiatieven die in en door ons Westeinde worden ontplooid. Dat een werkgroep kan uitgroeien tot een coöperatie is prachtig, iets om achter te gaan staan.

3, De Kanteling. Overal in Nederland en de wereld zie je dat mensen zelf dingen ter hand nemen. Energiecoöperaties, groencoöperaties, zorgcoöperaties. Steeds meer zie je dat burgers zich verenigen om zelf een verschil te maken. Dat toejuichen is één ding. Lid zijn van de ECW is het andere, actieve “ding” waarmee ik aangeef “de kanteling” echt te steunen.

4. Het zonnepark. Ik kan niet wachten tot het er is. Er moet door het bestuur van de ECW nog veel werk worden verzet om het Westeinder Zonnepark te realiseren. Hoe meer leden de ECW heeft, hoe sterker het bestuur staat.

5. Onze wijk is soms net een dorp. Ik ken veel van de bestuursleden van de ECW persoonlijk. Wat ze doen vind ik geweldig. Vrienden steun je, en ook daarom ben ik lid van de ECW.

Geplaatst in Vijf redenen om lid van de ECW te zijn en getagd met .