ECW besparingstips

Met de besparingstips van de Energiecoöperatie Westeinde spaart u niet alleen uw portemonnee. U spaart ook het milieu en dat is natuurlijk de grootste winst. De besparingstips van de ECW zijn makkelijk te te passen. Probeer het zelf en ervaar hoe makkelijk het is om de energierekening te verlagen.

Energie besparen met zonnepanelen

Besparingstips met zonnepanelen

Bij de Energiecoöperatie Westeinde staan zonnepanelen natuurlijk op de eerste plaats. Hoe u met zonnepanelen energie en geld kunt besparen leest u op deze pagina.

Algemene besparingstips

Algemene besparingstips

Met deze algemene besparingstips begint u meteen met het besparen van geld. De tips zijn makkelijk toe te passen en vereisen geen ingewikkelde installaties. Lees hier meer.

Besparingstips elektrische apparaten

Besparingstips electriciteit en electrische apparaten

Elektrische apparaten vormen een groot deel van de energierekening. Met deze eenvoudige besparingstips zorgt u ervoor dat uw elektrische apparaten minder stroom verbruiken. En dat scheelt per maand behoorlijk!

Besparingstips koelen en vriezen

Besparingstips koelen en vriezen

In elke keuken vindt je koelkasten, vriezers en een combinatie van die twee. En hoewel deze apparaten steeds zuiniger omgaan met energie, kunnen deze besparingstips u toch nog helpen ook hier flink minder energie (en dus geld) te gebruiken.

Besparingstips (warm) water

Besparingstips (warm) water

Zonder dat we het door hebben verbruiken we nogal wat water in en om het huis. Nu de belasting op water omhoog is gegaan, kunnen de volgende besparingstips u behoorlijk wat geld schelen. En het is natuurlijk ook nog een goed voor het milieu!

Besparingstips warmte en verwarming

Besparingstips verwarming

We houden allemaal van een behaaglijk en warm huis. Met de volgende besparingstips op het gebied van warmte en verwarming lukt u dat uitstekend en spaart u ook nog eens behoorlijk wat euro's op de energierekening.

Besparingstips wassen en drogen

Besparingstips wassen en drogen

Kent u deze uitspraak nog? "Och, maak je geen zorgen, de wasmachine draait wel!" En met deze besparingstips voor wassen en drogen draait de wasmachine of de droger ook nog eens extra energiebesparend.

Uw eigen tips toevoegen?

Wellicht heeft u zelf nog een paar tips die hier niet worden genoemd, maar niet op onze lijsten zouden mogen ontbreken. Laat ze in een reactie achter.