Junior Energie Coach van start

Vijftig gezinnen uit Leeuwarden West gezocht voor spelen Junior Energiecoach.

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In Westeinde en het Valeriuskwartier kunnen 50 gezinnen gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portomonee door meer inzicht over thuis gemakkelijker energie besparen. Het spel start op 8 februari 2020  en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen ( ongeveer 7 – 12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie.

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach filmpjes van de bekende Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van Leuke en geheime opdrachten. Interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!?  Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Met als Varkentje Rund , het van TV bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen.

In Westeinde en het Valeriuskwartier kunnen 50 gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of op zoek naar meer informatie? kijk op www.juniorenergiecoach.nl  Inschrijven kan tot 2 februari 2020. Voor een schoner milieu en een vollere portemonnee; ik doe mee..

Geplaatst in Algemeen nieuws, ECW Nieuws.