Webbeheerder

De opmerkzame lezer heeft het al gezien: we hebben een nieuwe webbeheerder. Sinds de start van de website van ECW Leeuwarden heeft Keimp Pijpstra de website onder zijn hoede genomen. En dat heeft hij altijd op een uitstekende wijze gedaan. Vorig jaar heeft Keimp aangegeven om per januari 2019 zijn functie als webbeheerder te beëindigen. Hoewel we zijn besluit jammer vinden, respecteren wij dat. In de voorgaande jaren hebben we op een erg prettige wijze samengewerkt. Wij bedanken Keimp hartelijk voor zijn inzet en wensen hem alle succes bij zijn werkzaamheden als webbeheerder van het stadsblad Liwwadders.

Het vertrek van Keimp betekende dat we op zoek moesten naar een goede opvolger. Gelukkig hebben we die na een korte zoektocht en dankzij een tip van het bestuur van Wijkbelang kortgeleden kunnen vinden. We stellen u voor aan onze wijkgenoot Marcel Wouters. Marcel heeft zijn beheerders- en redactionele kennis en ervaring opgedaan bij zwemvereniging Orca en bij de Stichting Waterpolo Fryslân, ter promotie van topwaterpolo in de regio. Maar hij was op zoek naar iets anders en neemt nu het beheer van de ECW-site op zich. Maar dat niet alleen, hij zet zijn redactionele vaardigheden ook in voor de coöperatie en de organen daaromheen. We zijn als bestuur zeer ingenomen met zijn komst en rekenen op een erg prettige samenwerking.

De nieuwe webbeheerder laat weten dat Keimp een mooie website met veel mogelijkheden heeft achtergelaten. De nieuwe webbeheerder kan hierbij rekenen op de kennis en ervaring van de vertrekkende Keimp.

Geplaatst in ECW Nieuws.